četvrtak, 19 maj 2016 22:42

Pozivnice - vrlo vazan detalj

Prosle sedmice smo pravili zurkicu za 5. rodjendan mog sina. Filip je zelio da na rodjendanu budu i njegovi drugari iz vrtica. Takodje je zelio da rodjendan proslavi kod kuce jer on bas nesto ne voli igraonice. Srecom imamo veliko dvoriste, a i vremenska prognoza nam je isla na ruku, sto je super, jer je ove godine maj bas kisovit. Tema rodjendana je bila skroz gusarska – Jake and Neverland pirates. Jedino o cemu sam brinula cijelo vrijeme dok su trajale pripreme je da li ce Filipovi drugari doci na rodjendan. Kao sto sam rekla ranije, on bas ne voli igraonice, i desavalo se da na vise rodjendana nije htio da ide, nekoliko puta bi i otisao ali nije htio da se odvoji od mene pa bi ubrzo i odlazio sa rodjendana…osim toga, ni u vrticu nije ove godine bio bas redovan…s druge strane, jako je drustven, voli se igrati, cesto spominje drugare i sigurno zeli da svi dodju…

Dan prije nego sto smo trebali podijeliti pozivnice u vrticu, pala mi je na pamet jedna ideja – pozivnice moraju biti takve da drugari jedva cekaju da dodju na zurku. Uz malo planiranja, konsultacija sa internetom, sve su se kockice poslozile. Uz pozivnice na rodjendansku temu koje sam nasla na netu (pozivnice) drugarima smo podjelili i jednostavne gusarske mape koje pokazuju put od vrtica do nase kuce. Mape sam crtala na braon papiru, a suprug ih je ucinio pravim gusarskim mapama uz pomoc svijece (ni sad ne znam kako mi je uspjelo da ga nagovorim da mi pomogne).

 

IMG 20160510 001534

 

Sad nam je ostalo samo da sacekamo da li ce se neko…iko…od drugara iz vrtica pojaviti.  Iiiiiiiii….DA,pogadjate…SVIIIIII su dosli! Mnogi sa mapama u ruci…svidjele su im se pozivnice i mape i sa nestrpljenjem su ocekivali rodjendan…I roditelji su bili odusevljeni sto smo se odlucili za rodjendan u dvoristu…Moj suprug im je u sali savjetovao da sacuvaju mape, za kasnije, kada budu dolazili po djecu da ne zalutaju ;)

Sve u svemu, rodjendan je bio superiska, djeca su se lijepo provela,a Filip je bio jako srecan!!!

 

page

Posjetite nasu facebook stranicu: www.facebook.com/pinjatakotor

Pročitano 1492 puta