O nama

profilna   Prije dvije godine, sin mi je prepricavao kako se proveo na   rodjendanu kod druga u  igraonici. Sav uzbudjen pricao je o  pinjati i kako su je razbijali, i kako su iz nje ispadali slatkisi…Pitao me je da mu napravim pinjatu za rodjendan.  I tako je pocelo...jednu, pa jos jednu, pravila sam pinjate, predivnih boja i oblika. Bilo je ocigledno da imam talent za koji nisam ni znala da postoji…likovi su bili originalni, i sama sam se divila svojim kreacijama… Pozeljela sam ih pokazati i drugima. Otvorila sam facebook stranicu www.facebook.com/pinjatakotor, i  reakcije su bile odlicne, broj fanova se povecavao, a samo 3 dana nakon pojavljivanja na facebook-u, u inbox su pocela pristizati pitanja o pinjatama i nacinu porucivanja. Kako sam tada jos uvijek bila u radnom odnosu kao menadzer  u jednoj poslovnoj asocijaciji, pinjate su bile moj hobi. Medjutim, neke stvari se prosto desavaju sa razlogom. Lokalna kancelarija u kojoj sam radila je morala biti zatvorena. I bas ta okolnost mi je dala vjetar u ledja da realizujem ono sto odavno prizeljkujem, da hobi pretvorim u biznis, radim ono sto volim i budem  “sama svoj sef”.


 

Na sajtu www.pinjatakotor.com mozete naci ogroman izbor pinjata za svaku priliku - rodjendani, krstenja, vjencanja, djevojacke i momacke veceri, proslave u firmi, maturske i diplomske proslave i sl. Ukoliko ipak ne nadjete pinjatu koja vama treba, slobodno me kontaktirajte jer mozemo zajedno osmisliti pinjatu po vasoj zelji.   


Nadam se da ce pinjata na vasoj proslavi biti  prelijepa  dekoracija i zabavna igra koju ce svi dugo pamtiti  i prepricavati.

 

Andjela